Aquafilter vandens filtrai facebook'e My status

Vandens filmai

Osmosas virtuvėje

2012 Lapkričio 28, Trečiadienis

Salotos turi būti šviežios ir traškios, o kol atkeliauja iki mūsų stalo, dalį vandens praranda, dažnai turi nitratų. Nuskintuose lapuose vandens slėgis, ląstelės mažėja, traukiasi tampa mažiau patrauklios. Labai gerai panardinti salotų lapus į vandenį. Vanduo išsiplėčia atgal į ląsteles, lapas atsigauna, tuo metu taip pat iš lapo ištraukiami nuodingi lape esantys nitratai.

Šis  procesas žinomas kaip osmoso procesas.

 

Filmas - ES vandens užterštumas

Vandens tarša (LIETUVIŲ k.)

 

Filmas - Vanduo ateičiai

Supratimas apie vandenį, žemės - vandens istorija (LIETUVIŲ k.)

 

Filmas - vanduo 1 dalis

Supratimas apie vandenį, vandens struktūrą (RUSŲ k.)

1. Dalis

 

Filmas - Vanduo 2 dalis

Supratimas apie vandenį, vandens struktūrą (RUSŲ k.)

1. Dalis

 


Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas